• Dansk
  • Deutsch

“Spar penge på belysningen og giv butikken et facelift”

Energioptimering

Søberg Lystek hjælper hvert år mange virksomheder med optimering af deres nuværende belysningsanlæg. Vores spidskompetencer ligger hovedsageligt ved detail, hvor der er mange penge at spare.
Samtidig går vi aldrig på kompromis med lyskvaliteten. Kvalitet og funktionalitet er den røde tråd i virksomheden, og har været det i over 30 år. Kendskab til LED belysning og evnen til altid at tilbyde den højeste effektivitet samt sikre vores kunder de største energibesparelser er vores topprioritet.
Ved brug af f.eks. vores LED zeppelin lysarmatur kan en mindre strøgbutik opnå en årlig besparelse på 2.400 liter olie eller tilsvarende seks tons Co2. Dette svarer ligeledes til tre års benzinforbrug.
Interessen for grøn energi og bæredygtighed er to emner, som fylder meget i mediebilledet i dag. Flere og flere forbrugere ønsker at handle i butikker, som lægger vægt på at være miljøbevidste. En grøn profil er til gavn for virksomheden i form af store besparelser og en kraftig reducering af Co2 udslip. Det kan desuden ændre virksomhedens image overfor forbrugerne, idet de vil opfatte jeres virksomhed som værende miljøbevidst, og en virksomhed hvor de ønsker at forbruge deres penge i.
Skal vi også hjælpe din virksomhed med at spare penge og reducere dine miljøomkostninger? Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak.
Find os på

Søberg Lystek I/S
Ubberudgårdvej 6
5491 Blommenslyst

Kontakt os

TLF: +45 6396 9000
Email: hs@soberg.dk

Åbningstider
Man-Tors: Kl.8:00-16:00
Fredag: Kl.8:00-15.00
Lør-Søn: Åben efter aftale