• Dansk
 • Deutsch
REFERENCER

LED Butiksbelysning

Da der er mange parametre, der spiller ind omkring den optimale belysning, udarbejder vi altid i tæt dialog med vore kunder, den helt rigtige lysopsætning. Fokus er ligeledes rettet mod den bedste driftsøkonomi og fremtidssikring af vore samarbejdspartnere med den nyeste generation LED teknologi. Det er vores mission at gøre detailbutikkerne mere spændende og indbydende overfor slutbrugeren, da dette skaber en klar differentiering i forhold til internetbutikkerne. I øjeblikket samarbejder Søberg Lystek med flere nationale og internationale virksomheder. Hvis vi også skal hjælpe jer, så kontakt vores rådgivere. De kommer gerne ud til en uforpligtende snak omkring jeres ønsker. Se enkelte af vores referencer nedenfor.
 • “Den rette belysning har hovedrollen i præsentationen af din butik”

  Da der er mange parametre, der spiller ind omkring den optimale belysning, udarbejder vi altid i tæt dialog med vore kunder den helt rigtige lysopsætning. Fokus er ligeledes rettet mod den bedste driftsøkonomi og fremtidssikring af vore samarbejdspartnere med den nyeste generation LED teknologi.

  Det er vores mission at gøre detailbutikkerne mere spændende og indbydende overfor slutbrugeren, da dette skaber en klar differentiering i forhold til internetbutikkerne. I øjeblikket samarbejder Søberg Lystek med flere nationale og internationale virksomheder. Hvis vi også skal hjælpe jer, så kontakt vores rådgivere. De kommer gerne ud til en uforpligtende snak omkring jeres ønsker.

   R6A0367
   R6A0413
  Image005
  Image006
   R6A0367
   R6A0413
  Image008
 • “Flagskibsbutik med klasse”

  En vigtig milepæl for firmaet Sarar var åbningen af deres flagskibsbutik på “an der Kö” i Düsseldorf.

  Lysinstallationen i butikken repræsenterer en arkitektonisk præsentation, der hjælper til at fremhæve det eksklusive helhedsbillede. Som den eneste butik på “der Kö” med LED belysning, demonstrer butikken den nyeste teknologi indenfor butiksbelysning.

  LED belysning er den nyeste teknologi, og medfører mange forandringer i forhold til traditionel belysning, herunder forbedring af omkostnings- og energieffektivitet, et forbedret butiksklima,ingen afblegning af tøjet, samt den mest korrekte farvegengivelse af tøjet.

  DSC 0038
 • Vi fik til opgave at installere nye lysarmaturer i en af Tysklands største dagligvarebutikker, Famila. Vores kunde har 82 butikker i Nordtyskland, og fører lidt over 40.000 varer i hvert varehus.

  Famila ønskede at optimere deres butikker, og i denne omgang stod belysningen for skud. Vores kunde valgte LED zeppelin, som gav disse fordele:

  • Butikkens frugter modnede ikke så hurtigt, hvilket betød en længere salgsperiode
  • Stor reduktion i strømforbruget
  • Varmen fra LED zeppelin sendes bagud og ikke direkte ned i køleren som med deres gamle belysningsanlæg

  Disse fordele blev kun til virkelighed takket være vores LED zeppelin. Dette skyldes den enestående kølekrop, som skubber varmen bagud, og har en levetid på 70.000 arbejdstimer. Armaturet tilbyder maksimalt lysudbytte over hele dets levetid.

  Wein
 • “Den rette belysning har hovedrollen i præsentationen af din butik”

  Da der er mange parametre, der spiller ind omkring den optimale belysning, udarbejder vi altid i tæt dialog med vore kunder den helt rigtige lysopsætning.

  Fokus er ligeledes rettet mod den bedste driftsøkonomi og fremtidssikring af vore samarbejdspartnere med den nyeste generation LED teknologi. Det er vores mission at gøre detailbutikkerne mere spændende og indbydende overfor slutbrugeren, da dette skaber en klar differentiering i forhold til internetbutikkerne.

  I øjeblikket samarbejder Søberg Lystek med flere nationale og internationale virksomheder.

  Hvis vi også skal hjælpe jer, så kontakt vores rådgivere. De kommer gerne ud til en uforpligtende snak omkring jeres ønsker.

  Billeder fra en af vores referencer, Storgaard Biler.

   MG 6417
   MG 6467
   MG 6469
 • Takket være brug af vores LED optima er det muligt at spare 50 % på strømregningen hver måned.

  Generelt set er det meget dyrt for byggemarkeder og supermarkeder at vedligeholde en flot varepræsentation af deres foretagende. De anvendte lystofrør skal skiftes meget ofte som regel ved 20.000 brændtimer, da denne er udbrændt. Vedligeholdelsesomkostninger på konventionelle belysningsanlæg er derfor meget dyrt, og lyskildens energiforbrug er meget højt ift. vores LED optima. Søberg Lystek er i stand til at tilbyde individuelle LED belysningsanlæg målrettet udelukkende på bygge- og supermarkeder.

  Vedligeholdelsesomkostningerne ved brug LED anlæg er lig med 0 kr., da der hverken skal udskiftes lyskilder eller rengøring af armaturet. Levetiden er på 70.000 arbejdstimer, og er derfor fire gange så lang ift. konventionelle lyskilder.

  Tilbagebetalingstiden ligger som regel 2 til 3 år.

   R6A9588
 • Find os på

  Søberg Lystek I/S
  Ubberudgårdvej 6
  5491 Blommenslyst

  Kontakt os

  TLF: +45 6396 9000
  Email: hs@soberg.dk

  Åbningstider
  Man-Tors: Kl.8:00-16:00
  Fredag: Kl.8:00-15.00
  Lør-Søn: Åben efter aftale