• Dansk
  • Deutsch

Væksthus

Vores væksthusarmatur SUNSPOT for højtryksnatriumlamper er udviklet med henblik på at optimere den bedst mulige totaløkonomi.
Aluminiumshuset, som matcher de øvrige materialer i moderne drivhuse har lang levetid. Udformningen er designet til at skygge mindst muligt for de daglige sollys, som har stor betydning for væksten og økonomien.
Anvendelse af aluminium giver en vægtreduktion på ca. 30%, hvilket har indflydelse på ophængsskinnerne, som får væsentlig mindre nedbøjning. Valget af aluminium betyder, at de elektriske komponenter bliver kølet effektivt og får dermed en lang levetid.
Reflektoren er indbygget i armaturet og sammen med stor ventilation sikrer det en lav temperatur. Armaturet bliver hermed max 80º udvendig, hvilket sikrer at der ikke sker antændelse af skyggegardiner eller opvarmning af el-installationer.
Lysteknik

Reflektorerne er udviklet til at give den bedst mulige regelmæssighed og virkningsgrad. Reflektorerne er konstrueret således at alt det reflekterede lys kommer ud til planterne, uden at lyset reflekteres ind i lyskilden. Herved sikres de optimale forhold for lyskilden og dermed den længste levetid.

Materialet til reflektorerne Miro består af PVD coatet 99,99% aluminium, hvilket giver 10-20% forøgelse af lysudbyttet i forhold til traditionel reflektor i aluminium.

400 volt teknik
Giver 10% mere grolys til planterne, og reducerer strømtab samt varmeafgivelse fra kablerne. Derved spares 40% kabler i installationen af vores SUNSPOT væksthusarmatur.
Ophængning
Armaturet er forsynet med 2 stk. ophængshuller, hvorpå ethvervt beslag kan monteres. El-tilslutning sker gennem to indføringer i gavlen med sløjfemulighed i 5-polet 6.. tilslutningsklemme.
Find os på

Søberg Lystek I/S
Ubberudgårdvej 6
5491 Blommenslyst

Kontakt os

TLF: +45 6396 9000
Email: hs@soberg.dk

Åbningstider
Man-Tors: Kl.8:00-16:00
Fredag: Kl.8:00-15.00
Lør-Søn: Åben efter aftale